Prospekt, prospect, hitta kunder, nya kunder - Vad ProspectFinders gör 
Vad ProspectFinders gör - en kort guide

ProspectFinders är webbplatsen för alla som är intresserade av att sälja som frilansare.

ProspectFinders listar olika företags produkter och tjänster. Känner du någon som är i behov av de här tjänsterna eller produkterna skickar du in ett tips och om det leder till affär får du provision.

ProspectFinders är ett perfekt nätverk för dig som är ambitiös och vill ut och leta kunder till de företag som är registrerade på ProspectFinders. Du kanske har ett stort konktaktnät eller driver ett företag i en närliggande bransch. Syftet med ProspectFinders är att du ska tjäna pengar på dina kontakter.

Inse värdet av dina kontakter

Alla dina kontakter är värdefulla, kanske inte direkt för dig, men för företag som kan leverera tjänster och produkter som dina kontakter behöver. Skulle det då inte vara bra att du kan förmedla den här kontakten till någon som faktiskt har nytta av den och samtidigt få betalt för det? Din kontakt får det den vill ha, företaget som säljer produkten tjänsten får det den vill ha och du får betalt. Bättre kan det väl inte bli?

Vi vill se det som att ProspectFinders öppnar nya vägar att på ett smidigt sätt skapa en kommunikation mellan företag och de som har rätt kontakter. En win win situationn som alla tjänar på.


Inloggning